Category: Lajme

Untitled design
Read more
BursaLajme

Shkëmbimi i studentëve – Afrora Haziri

431151599_18392377768068728_5612398592566067622_n
Read more
Lajme

Tryeza e Rrumbullakët për muijn e Logopedise “ Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesione të Tjera – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike”

429810762_18387236860068728_655000790771603544_n
Read more
Lajme

International Summer School on ‘Digitalization for Health and Social Impact

teve1
Read more
Lajme

Muaji i Logopedisë në Tëvë1

RTV21
Read more
Lajme

Muaji i Logopedisë ne RTV21

Tryeze e Rrumbullaket Post
Read more
Lajme

Tryezë e Rrumbullakët me temë: “Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesorë të tjerë – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike”

417595706_798305849007353_9115030827050209106_n
Read more
Lajme

Workshop- Diagnostikimi i Çrregullimeve të Artikulimit dhe Përdorimi i Testit të Artikulimit

WEB Banner
Read more
Lajme

Java e Logopedisë

IMG_3249
Read more
Lajme

Takimi me agjencinë ndërkombëtare të akreditimit, Evalag

Post1
Read more
BursaLajme

Thirrje e hapur për BURSA STUDENTORE

380982832_703582308479708_3137793005668783673_n
Read more
Lajme

Kolegji Heimerer në panelin e eventit TCA

376730996_702549218583017_9219690886849087766_n
Read more
KarrieraLajme

Stafi dhe studentët përfitojnë nga mundësia e specializimit në Universitetin e Carl Gustav Carus

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!