Studentët e programit BSc. Psikologji dhe MSc. Psikologji Klinike në Kolegjin Heimerer, morën pjesë në një cikël trajnimesh

Web-02
KarrieraLajmeStorje suksesi

Studentët e programit BSc. Psikologji dhe MSc. Psikologji Klinike në Kolegjin Heimerer, morën pjesë në një cikël trajnimesh

Studentët e programit BSc. Psikologji dhe MSc. Psikologji Klinike në Kolegjin Heimerer,  morën pjesë në një cikël trajnimesh të organizuara nga Qendra MVPT në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Sociale dhe Psikologjike. Ky cikël trajnimesh kishte për qëllim ngritjen e vetëdijes dhe sensibilizimin mbi trafikimin me qenie njerëzore, trafikimin kibernetik dhe dhunën në baza gjinore. 🧠

 

Përmes këtyre trajnimeve, studentët u pajisen me njohuri dhe aftësi të rëndësishme për të adresuar dhe luftuar këto probleme të rëndësishme shoqërore.

 

Regjistrohu tani dhe ti që të bëhesh pjesë e Kolegjit Heimerer, duke përfituar njohuri të vazhdueshme nga çdo trajnim i organizuar. Mos e humb këtë mundësi!

 

Apliko tani 👉 https://kolegji-heimerer.eu/apliko/

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!