Ballina

FUTURE CARE
LAB

Projekti ICR ka institucionalizuar një Future Care Lab (FCL) Kolegjin Heimerer i cili është imazh pasqyrë i FCL ekzistues në Universitetin Martin Luther Halle . Ky laborator i krijuar në synon të promovoj përdorimin e 'Teknologjive ndihmëse sociale' (SAR) dhe rrjedhimisht të shërbej si bazë për zhvillime të teknologjive të kësaj natyre bazuar në nevojat aktuale si dhe për zbatimin e tyre në praktikë.

Projekti ICR ka institucionalizuar një Future Care Lab (FCL) Kolegjin Heimerer i cili është imazh pasqyrë i FCL ekzistues në Universitetin Martin Luther Halle . Ky laborator i krijuar në synon të promovoj përdorimin e 'Teknologjive ndihmëse sociale' (SAR) dhe rrjedhimisht të shërbej si bazë për zhvillime të teknologjive të kësaj natyre bazuar në nevojat aktuale si dhe për zbatimin e tyre në praktikë.

Kolegji Heimerer Logo

Kolegji Heimerer pergatitë studentët me eksperiencë e përvojë transformuese në mënyrë që të jenë liderë të fortë me një ndikim pozitiv në botë.

+ 0

Të Diplomuar

+ 0 %

Të punësuar

0

Drejtime

PUNËSOHU NË
GJERMANI

Programi Internacional i Karrierës (PIK) ju përcjell gjatë gjithë rrugëtimit, përmes kurseve të gjuhës gjermane, ndërmjetësimit me punëdhënës gjermanë, dhe aplikimit për vizë - të gjitha pa pagesë!

Programi Internacional i Karrierës (PIK) ju përcjell gjatë gjithë rrugëtimit, përmes kurseve të gjuhës gjermane, ndërmjetësimit me punëdhënës gjermanë, dhe aplikimit për vizë - të gjitha pa pagesë!

Lajmet e fundit

web
KarrieraLajme

Get ready for a summer packed with learning, collaboration and inspiration!🚀

Web-02
KarrieraLajme

Studentët e programit BSc. Psikologji dhe MSc. Psikologji Klinike në Kolegjin Heimerer, morën pjesë në një cikël trajnimesh

Post-01
HulumtimeLajme

Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Psikologjike publikon artikullin me titullin: Migrimi dhe Pakuptimësia Hulumtim Kualitativ tek Migrantët Kosovarë në Gjermani dhe Zvicër

Day 1-Aktivitetet
BursaHulumtime

International Summer School is just around the corner!

Students Thumbnail
BursaHulumtime

𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐚𝐩𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐊𝐀𝟏𝟎𝟕 𝐄𝐑𝐀𝐒𝐌𝐔𝐒+

Staff Thumbnail
BursaHulumtime

𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐚𝐟𝐟 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐚𝐩𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐊𝐀𝟏𝟎𝟕 𝐄𝐑𝐀𝐒𝐌𝐔𝐒+

Thumbnail
HulumtimeKarriera

Java e Shëndetit mendor 13-19 Maj

Na ishte nje here
HulumtimeKarriera

Me 8 Maj, Kolegji Heimerer mirepret diskutime rreth profesionit të infermierisë në Kosovë

Web Format
HulumtimeKarriera

Kolegji Heimerer mbanë trajnim më temën “Kujdesi Afatgjatë dhe Planifikimi i Kujdesit të Personalizuar”

Web
KarrieraLajme

Student Mobility Call: KA107 ERASMUS+

Orari i Transportit
Orari për transportin e udhëtarëve per Semestrin Dimëror përfshirë me stacionet e ndalesës

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!