Blog

429810762_18387236860068728_655000790771603544_n
Read more
Lajme

International Summer School on ‘Digitalization for Health and Social Impact

WEB
Read more
Lajme

Java e TEKNIK LABORATORI

Web (1)
Read more
LajmeStorje suksesi

Dëshironi të dini më shumë për kompleksitetin e sjelljes njerëzore dhe faktorët e thellë psikologjikë që mbështesin sfidat shoqërore?

Web
Read more
Lajme

Kolegji Heimerer në takim me Grupin parlamentar për Shëndetësi të Kuvendit të Kosovës për promovimin e profileve të Logopedisë, Psikologjisë dhe Ergoterapisë

Web Format
Read more
Lajme

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

434019367_814299547407983_7860206367570160356_n
Read more
Lajme

14 vite miqësi dhe partneritete

Web-07
Read more
Lajme

Workshopi “Metoda holistike e Profesor Kackës në trajtimin e belbëzimit (MHKB)

770x400
Read more
Lajme

Dita e Transfuzionit te Gjakut

Untitled
Read more
Lajme

3-day Hand Rehabilitation Course

Untitled design (4)
Read more
Lajme

Vlerësime pa pagesë

Untitled design (2)
Read more
BursaLajme

Shkëmbimi i studentëve – Andrra Halili

Untitled design
Read more
BursaLajme

Shkëmbimi i studentëve – Afrora Haziri

431151599_18392377768068728_5612398592566067622_n
Read more
Lajme

Tryeza e Rrumbullakët për muijn e Logopedise “ Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesione të Tjera – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike”