Author: mainuser

Request Info

Request Info

[submit “Dërgo mesazhin”]
1
Kerkese per informate web
info@kolegji-heimerer.eu
gjen.sefa@insteap.com
Pershendetje

Nga Website i Kolegjit keni pranuar kete kerkese:

Emri dhe Mbiemri: [your-name]
Email: [your-email]
Subjekti: [your-subject]
Mesazhi: [your-message]

Te interesuarit/es i’u eshte derguar nje email konfirmimi qe kemi pranuar kete mesazh dhe pret pergjigjen tone

Falemnderit,
Kolegji Heimerer
Subjekti: [your-subject]

1
Mesazh falemnderimi!
info@kolegji-heimerer.eu
[your-email]
Pershendetje [your-name]

Falemnderit qe keni kontaktuar Kolegji Heimerer.

Ky eshte nje email per te ju lene te kuptoni se kemi pranuar mesazhin tuaj dhe ne momentin e pare do te reagojme me nje pergjigje.

Nese shihni te arsyeshme te jepni informacione shtese, ju mund te shkruani ne kete email.

Presim me padurim te kontaktojme se bashku!

Me respekt,
Kolegji Heimerer

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
One or more fields have an error. Please check and try again.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
You must accept the terms and conditions before sending your message.
The field is required.
The field is too long.
The field is too short.
There was an unknown error uploading the file.
You are not allowed to upload files of this type.
The uploaded file is too large.
There was an error uploading the file.
Please enter a date in YYYY-MM-DD format.
This field has a too early date.
This field has a too late date.
Please enter a number.
This field has a too small number.
This field has a too large number.
The answer to the quiz is incorrect.
Please enter an email address.
Please enter a URL.
Please enter a telephone number.