Blog

Students Thumbnail
Read more
BursaHulumtime

𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐚𝐩𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐊𝐀𝟏𝟎𝟕 𝐄𝐑𝐀𝐒𝐌𝐔𝐒+

Staff Thumbnail
Read more
BursaHulumtime

𝐂𝐚𝐥𝐥 𝐟𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐚𝐟𝐟 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 𝐚𝐩𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐊𝐀𝟏𝟎𝟕 𝐄𝐑𝐀𝐒𝐌𝐔𝐒+

Thumbnail
Read more
HulumtimeKarriera

Java e Shëndetit mendor 13-19 Maj

Na ishte nje here
Read more
HulumtimeKarriera

Me 8 Maj, Kolegji Heimerer mirepret diskutime rreth profesionit të infermierisë në Kosovë

Web Format
Read more
HulumtimeKarriera

Kolegji Heimerer mbanë trajnim më temën “Kujdesi Afatgjatë dhe Planifikimi i Kujdesit të Personalizuar”

Web
Read more
KarrieraLajme

Student Mobility Call: KA107 ERASMUS+

WEB
Read more
Lajme

Java e TEKNIK LABORATORI

Web (1)
Read more
LajmeStorje suksesi

Dëshironi të dini më shumë për kompleksitetin e sjelljes njerëzore dhe faktorët e thellë psikologjikë që mbështesin sfidat shoqërore?

Web
Read more
Lajme

Kolegji Heimerer në takim me Grupin parlamentar për Shëndetësi të Kuvendit të Kosovës për promovimin e profileve të Logopedisë, Psikologjisë dhe Ergoterapisë

Web Format
Read more
Lajme

Dita Botërore e Ndërgjegjësimit për Autizmin

434019367_814299547407983_7860206367570160356_n
Read more
Lajme

14 vite miqësi dhe partneritete

Web-07
Read more
Lajme

Workshopi “Metoda holistike e Profesor Kackës në trajtimin e belbëzimit (MHKB)

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!