International Summer School is just around the corner!

Day 1-Aktivitetet
Day 1-Kushtrim Kuqi
Day 1-Olav Gotz
Day 1-Social Activity
BursaHulumtimeKarrieraLajme

International Summer School is just around the corner!

Edicioni i Katërt i “Summer School” po afrohet!

 

Dita 1 do përfshijë punëtori, sesione mentorimi dhe një vizitë te Muzeu Etnologjik në Prishtinë, Kosovë!

 

Do mësojmë dhe eksplorojmë gjëra të reja së bashku. 📚✨

 

Shihemi me 27 Maj! 🗓️ Le të krijojmë inovacion së bashku! 💡🌍

 

#Edukimi #Shëndetësia #ShkollaVerore #Inovacion

 

– – – – – –

 

The Fourth International Summer School is just around the corner!

 

Day 1 will feature workshops, mentoring sessions, and a visit at the Ethnological Museum in Pristina, Kosovo!

 

It will be a day of learning and exploring together. 📚✨

 

Can’t wait to see you there on May 27th! 🗓️ Let’s spark some innovation together! 💡🌍

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!