Me 8 Maj, Kolegji Heimerer mirepret diskutime rreth profesionit të infermierisë në Kosovë

Na ishte nje here
HulumtimeKarrieraLajme

Me 8 Maj, Kolegji Heimerer mirepret diskutime rreth profesionit të infermierisë në Kosovë

Në kuadër të javës së infermierisë me datë 8 maj, në Klan Arena, do të zhvillohen diskutime rreth profesionit të infermierisë në Kosovë dhe sfidat qe janë përballur profesionistët e kësaj fushe ndër vite.

🕒Nga ora 15:00 deri në 17:30, eventi do sjell përvojën dhe pasionin për kujdesin shëndetësor.
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!