Java e Shëndetit mendor 13-19 Maj

Thumbnail
HulumtimeKarrieraLajme

Java e Shëndetit mendor 13-19 Maj

Në këtë javë të veçantë të kujdesit për shëndetin mendor, ndihmojmë njëri-tjetrin të rritemi dhe të jemi produktiv në një ambient të shëndetshëm dhe frymëzues. 

 

Dashuria për vetveten fillon me kujdesin për shëndetin mendor🧠💚
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!