Dëshironi të dini më shumë për kompleksitetin e sjelljes njerëzore dhe faktorët e thellë psikologjikë që mbështesin sfidat shoqërore?

Web (1)
LajmeStorje suksesi

Dëshironi të dini më shumë për kompleksitetin e sjelljes njerëzore dhe faktorët e thellë psikologjikë që mbështesin sfidat shoqërore?

Hulumtimi “Matricat sipas personit me çrregullim të personalitetit kufitar” punuar nga stafi akademik i Kolegjit Heimerer – Shkenca Sociale dhe Psikologjike gërmon në detajet shkencore se si individët me çrregullim të personalitetit kufitar mund të shfaqin impulse të pakontrollueshme që mund të përshkallëzohen tragjikisht.

 

Për ata që janë kureshtarë të eksplorojnë më shumë mbi këtë temë, klikoni link-un më poshtë:

Link: http://www.ijbm.org/v14i1_35.htm

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!