Java e TEKNIK LABORATORI

WEB
Lajme

Java e TEKNIK LABORATORI

Për Javën e Teknik Laboratorit, Kolegji Heimerer organizon workshopin “Përmisimi i performancës profesionale: etika dhe mësimet nga gabimet në laborator” më datë 17.04.2024, nga ora 14:00-18:00 në Kolegjin Heimerer. 
 👨‍🏫Këtë workshop do t’a mbajnë ekspertët e fushës: Phd. Cand Gramos Begolli, MSc. Mentor Kushumliu, MSc. Cand Pajtim Ademi dhe Prof. Asoc. Ridvana Mediu.
 
 🧐Çfarë do të përfitoni nga workshopi: – Njohuri thelbësore në identifikimin e sfidave të performancës profesionale në laborator dhe mbi rëndësinë e etikës në punën laboratorike – Analizimin e rasteve studimore për të studiuar gabimet dhe nxjerr mësime nga ato – Mënyra se si duhen shmanguar dhe menaxhuar këto gabime në mënyrë efikase. 
 
 🔴Pas workshop-it, sipas pjesëmarrjes do të certifikoheni me: 9 pikë kredituese (për pjesëmarrje aktive) ndërsa 6 pikë kredituese (për pjesëmarrje pasive).
 
 Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë workshop të rëndësishëm për të përfituar nga eksperienca dhe ekspertiza e ligjëruesve të shquar. 
 👉Të gjithë të interesuarit, na kontaktoni në email: mimoza.ahmetaj@kolegji-heimerer.eu
 Workshopi është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosovës!
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!