Stafi dhe studentët përfitojnë nga mundësia e specializimit në Universitetin e Carl Gustav Carus

376632041_702547271916545_1438004565213222000_n
376730996_702549218583017_9219690886849087766_n
376731673_702547325249873_9187876414500810183_n
376741290_702547078583231_478522114611831745_n
376741452_702547258583213_4338113262286174293_n
376889613_702547255249880_670488019501797769_n
KarrieraLajmeStorje suksesi

Stafi dhe studentët përfitojnë nga mundësia e specializimit në Universitetin e Carl Gustav Carus

Stafi dhe studentët e programit MSc. Praktikë e avancuar Infermierore në Kolegjin Heimerer kanë pasur nderin dhe privilegjin të përfitojnë nga mundësia e specializimit në Universitetin e Carl Gustav Carus në Dresden, Gjermani.

Stafi dhe studentet e programit Master për Praktikën e avancuar Infermierore gjatë javës që lam pas, kanë vizituar qendrën e sëmundjeve metabolike dhe imunologjike në Kongresin e tyre të 5-të.

Kjo vizitë përkon me bashkëpunimin që Kolegji Heimerer ka me Universitetin e Carl Gustav Carus në Dresden për specializimin e studentëve të programit Master në Praktikën e avancuar Infermierore në fushën e kujdesit të diabetit.

Kolegji Heimerer ofron mundësitë më të mira për studentët, për të ngritur një karrierë të susesshme kudo në botë.

Falenderojmë Prof. Dr. Stefan Borstein për ftesën dhe bashkëpunimin!