Workshop- Diagnostikimi i Çrregullimeve të Artikulimit dhe Përdorimi i Testit të Artikulimit

417595706_798305849007353_9115030827050209106_n
Lajme

Workshop- Diagnostikimi i Çrregullimeve të Artikulimit dhe Përdorimi i Testit të Artikulimit

Pas kërkesave dhe reagimeve entuziaste vitin e kaluar, Kolegji Heimerer edhe këtë vit, rikthen Workshopin e Diagnostikimit të Çrregullimeve të Artikulimit dhe Përdorimit të Testit të Artikulimit me Prof. Ass. Dr. Sc. Mulajim Kacka dhe Prof. Ass. Dr. Sc. Ana Poposka.

🙌Një përzierje e sesioneve teorike dhe praktike, ky workshop ju ofron mësime intensive dhe aplikim të drejtpërdrejtë të njohurive në fushën e logopedisë.

Ky workshop gjithashtu siguron një perspektivë më të thellë në përdorimin e “Testit të Artikulimit”, një instrument të licensuar dhe të standardizuar që është bërë një burim i vlefshëm për profesionistët e logopedisë.

😳Mundësia për të mësuar direkt nga autorët e testit dhe të praktikoni nën udhëzimin e tyre është një përvojë që nuk duhet humbur!

‼️Vendi është i kufizuar, prandaj rezervoni vendin tuaj tani duke kontaktuar: bardha.kika@kolegji-heimerer.eu

📅: 9 Mars 2024
⏳: 10:00-16:00
📍: Kolegji Heimerer

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!