Tryezë e Rrumbullakët me temë: “Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesorë të tjerë – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike”

Tryeze e Rrumbullaket Post
Lajme

Tryezë e Rrumbullakët me temë: “Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesorë të tjerë – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike”

Këtë vit, Kolegji Heimerer e nis muajin e Logopedisë me një aktivitet të veçantë – Tryezën e Rrumbullakët. Ky forum unik do të mbledh profesionistë të fushës së logopedisë për të diskutuar mbi temën: “Korniza Ligjore e Profesionit të Logopedisë dhe Bashkëpunimi me Profesorë të Tjerë – Mungesa e Ligjit për Rregullimin e Profesioneve Terapeutike

Përmes një sërë prezantimesh, diskutimesh, shkëmbime idesh e përvojash, kjo ngjarje synon të hedhë dritë mbi sfidat dhe mundësitë që lidhen me profesionin e logopedisë.

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!