Muaji i Logopedisë ne RTV21

RTV21
Lajme

Muaji i Logopedisë ne RTV21

Sot, në emisionin “Për ditë të mbarë” kemi folur për javën evropiane të Logopedisë dhe aktivitetet që Kolegji Heimerer dhe Qendra Shëndetësore Multidisiplinare Heimerer ka planifikuar në kuader të muajit të Logopedisë.

 

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!