Muaji i Logopedisë në Tëvë1

teve1
Lajme

Muaji i Logopedisë në Tëvë1

Sot, në emisionin “Herët” në Tëvë 1 nga minuta 40-të kemi diskutuar për profesionin e Logopedit, ditën evropiane dhe aktivitetet që Kolegji Heimerer dhe Qendra Shëndetësore Multidisiplinare Heimerer do të organizoj në kuadër të Logopedisë!