Java e Logopedisë

WEB Banner
Lajme

Java e Logopedisë

Kolegji Heimerer dhe Qendra Shëndetësore Multidisiplinare Heimerer pas suksesit të jashtëzakonshëm të vitit të kaluar, edhe këtë vit në kuadër të muajit të logopedisë do të organizojë një sërë aktivitetesh edhe më të pasura dhe larmishme për të përmbushur nevojat dhe interesat e studentëve tanë dhe profesionistëve të fushës së logopedisë.

Na ndiqni për të zbuluar më shumë rreth detajeve për çdo aktivitet, përfshirë datat, oraret dhe mënyrat si mund të regjistroheni për të marrë pjesë!

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!