Takimi me agjencinë ndërkombëtare të akreditimit, Evalag

IMG_3249
Lajme

Takimi me agjencinë ndërkombëtare të akreditimit, Evalag

Sot Kolegji Heimerer përfundoi me sukses takimet me agjencinë ndërkombëtare të akreditimit, Evalag.
Student, alumnistë dhe bashkëpunëtorë i mbajtën takimet e tyre me panelistët e agjencionit akreditues në kuadër të procesit të riakreditimit të programit Infermieri BSc.