Shkëmbimi i studentëve – Andrra Halili

Untitled design (2)
BursaLajme

Shkëmbimi i studentëve – Andrra Halili

Andra Halili, studente e vitit të tretë në Fakultetin e Shkencave Shëndetësore Infermierore programi BSc. Infermieri në Kolegjin Heimerer, ka përfituar nga programi i shkëmbimit ndërkombëtar Erasmus + KA171 Projects for International Credit Mobility shkëmbim ndërkombëtar të studimeve për 2 muaj në Turqi.


Andra do të ndjek praktikën klinike në repartin e Shëndetit Mendor dhe të Kirurgjisë së përgjithshme në Sakarya University.


Duke vazhduar rrugën e saj në fushën e kujdesit shëndetësor Andra ndërton themele të suksesit të saj në këtë fushë, në drejtim të qëllimeve të karrierës.

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!