Vlerësime pa pagesë

Untitled design (4)
Lajme

Vlerësime pa pagesë

Kolegji Heimerer në bashkëpunim me Qendrën Shëndetësore Multidisiplinare Heimerer, me 14 dhe 19 Mars do të organizojnë vlerësime pa pagesë në institucionet parashkollore “Diell” dhe “Gëzimi ynë”. 

Këto aktivitete zhvillohen në kuadër të muajit të Logopedisë.