Shkëmbimi i studentëve – Afrora Haziri

Untitled design
BursaLajme

Shkëmbimi i studentëve – Afrora Haziri

Afrora Haziri, studente e vitit të dytë në Fakultetin e Shkencave Shëndetësore Infermierore programi BSc. Infermieri në Kolegjin Heimerer, ka përfituar nga programi i shkëmbimit ndërkombëtar Erasmus + KA171 Projects for International Credit Mobility, në Varshavë.


Afrora do të ndjek modulet e titulluara (Neonatology/ICU, Emergency Unit/Traumatology, Neurology & ICU/Anesthesiology) për rreth 2 muaj në Universitetin Ndërkombëtar Medical University of Warsaw, duke përfituar njohuri të reja dhe përvojë të cmuar në fushën profesionale dhe personale.


Ky shkëmbim i studimeve është një hap i madh drejt zhvillimit personal dhe profesional, ndërsa Afrora vazhdon rrugën e saj drejt suksesit në fushën e kujdesit shëndetësor.

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!