Kolegji Heimerer pjesë e Panairit të 24-të të Librit

Kolegji Heimerer pjesë e Panairit të 24-të të Librit.
HulumtimeKarrieraLajmeStorje suksesi

Kolegji Heimerer pjesë e Panairit të 24-të të Librit

Kolegji Heimerer pjesë e Panairit të 24-të të Librit 📚.

Panairi është hapur për publikun dhe do të vazhdojë deri më 9 qershor. Ju ftojmë të na vizitoni për të eksploruar botimet tona më të fundit dhe për të mësuar më shumë rreth ofertave dhe programeve tona arsimore. 💬📖

Na gjeni në stendën tonë, ku do të keni mundësinë të bashkëbisedoni me stafin tonë, të merrni informacione të detajuara dhe të përfitoni nga zbritjet dhe promovimet e veçanta të librit.😊
Mos e humbisni këtë mundësi unike për të përjetuar pasurinë e kulturës së librit dhe për të zbuluar gjithçka që Kolegji Heimerer ka për të ofruar.🥰
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!