Shkolla verore “Speech-Language Pathology Summer School” u mbajt në universitetin Thomas More në Belgjikë.

369598241_688754626629143_8837036509161632071_n
369678885_688754433295829_3062421243263863585_n
369659383_688754663295806_1689267876786232112_n
369656711_688754539962485_4463252112681996568_n
369652867_688754609962478_3761806050411189481_n
369634642_688754506629155_7622502501973566297_n
369606073_688754549962484_1176752737183752756_n
369604874_688754489962490_4163402897813040334_n
369601233_688754606629145_7912485894658262307_n
Lajme

Shkolla verore “Speech-Language Pathology Summer School” u mbajt në universitetin Thomas More në Belgjikë.

Shkolla verore “Speech-Language Pathology Summer School” e organizuar për vitin e 20-të më radhë nga rrjeti ndërkombëtar i logopedëve u mbajt nga data 11-18 Gusht në universitetin Thomas More në Belgjikë.

Bardha Kika, staf akademik nga fakulteti SHSHT mori pjesë falë bashkëpunimit të Kolegjit Heimerer me Thomas More përmes granteve/bursave nga Eramsus+ për stafin dhe studentët e Kolegjit.

Pjesë e këtij eventi ishin 21 universitete nga Evropa, Amerika dhe Azia me përfaqësues të 37 profesorëve dhe 72 studentëve të profilit të Logopedisë nga këto universitete.

Pjesëmarrja në evente ndërkombëtare është rezultat i punës së palodhshme të stafit tonë për të promovuar ndërkombëtarisht sukseset dhe zhvillimin e profesionit të Logopedisë në Kosovë i cili vjen nga Kolegji Heimerer si institucioni i vetëm në rajon që ofron këtë program.