Konferenca e 15-të Ndërkombëtare e Shkencave Shëndetësore – Akredituar nga OIK!

OIK WEB
KarrieraLajme

Konferenca e 15-të Ndërkombëtare e Shkencave Shëndetësore – Akredituar nga OIK!

📢 AKREDITUAR NGA OMK!

 

Konferenca e 15-të Ndërkombëtare e Shkencave Shëndetësore është akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës me:

15 pikë kredituese (Pjesëmarrje aktive)

10 pikë kredituese (Pjesëmarrje pasive)

 

📅 Data: 13 Shtator

📍 Vendi: Klan Arena

📌 Tema: Udhëkryqi i Shëndetësisë, Edukimit dhe Teknologjisë: Ngritja e mirëqenies dhe zhvillimit në komunitete.

 

Rezervo vendin tënd dhe përfito zbritje si pjesëmarrës i hershëm!

 

Linku për aplikim: https://forms.gle/4chfu2XeAgC1ZGfE9

 

Pagesat për regjistrim të hershëm janë:

10-euro për studentë

25-euro për profesionistë shëndetësorë

 

Mos e humbisni këtë mundësi të jashtëzakonshme për të qenë pjesë e Konferencës së 15-të Ndërkombëtare të Shkencave Shëndetësore!🌍

 

#HealthSciencesConference #MedicalEducation #HealthcareInnovation

 

 

Alert: You are not allowed to copy content or view source !!