Jeta studentore

Studenti

në qendër
ARTA
BEKAJ

Udhëheqëse e qendrës së studentëve në Heimerer (QESH)

Cili është pasioni juaj? Cili do të ishte programi i duhur për ju? Cfarë dëshironi të bëheni? Na lejoni t'iu tregojmë pse e gjithe kjo eshte e rendesishme te merret ne konsiderate dhe si mund te zbuloni se cfare eshte me e mira per ju!

Pavaresisht se cfar lloj personi jeni, ne do t'iu ndihmojme te gjeni programin qe eshte i duhuri per ju! Pasionet tuaja personale jane tuajat dhe ato mund te mos jene te njejta me ato te miqve apo prinderve tuaj. Ju zgjedhni drejtimin tuaj!

Kjo zyre perkujdeset qe te gjithe studentet e Kolegjit Heimerer te jene profesionalisht te pergatitur qe me sukses te ballafaqohen me te gjitha sfidat qe i sjelle nje karriere e bujshme. Nese keni nevoje per ndihme ne perzgjedhjen e karrieres, ne ndertimin e nje CV-je profesionale, ne shkrimin e nje letre motivuese mbreselenese dhe qe te pergatiteni per nje interviste te jashtezakonshme, atehere QESH eshte vendi ku ju duhet te shkoni.

QESH eshte zyrja qe do te perkujdeset per zhvillimin tuaj akademik dhe profesional nga viti juaj i pare ne Kolegjin Heimerer e deri tek viti perfundimtar, diplomimi juaj dhe fillimi i karrieres suaj.

Arta Bekaj, udheheqesja e QESH, ka mbaruar Bachelor ne Fakultetin e Gazetarise Ne Universitetin e Prishtines, ndersa studimet Master ne Media dhe Komunikim-Zhvillimi politik dhe i Organizatave. Ka punuar 2 vjet si gazetare ne nje nga televizionet e Kosoves, kurse nga viti 2016 punon ne Kolegjin Heimerer. Ka pervoje ne proceset e lidhura per regjistrimin, mbeshtetje per zhvillimin ne karriere te studenteve, ne ngritjen e nivelit te studenteve per krijimin e sistemit funksional dokumentativ si dhe nesigurimin e implementimit te prioriteteve te qendres se studenteve. Ka marre pjese ne trajnime te ndryshme vendore dhe nderkombetare per komunikim, edukim medial, planifikim, raportim, fotografim, menaxhim, marketing digjital, protokoll, vizita studimore jashte vendit, diversitet dhe gjitheperfshirje ne vendin e punes.
campus-life-slide-image-01
campus-life-slide-image-02
campus-life-slide-image-03

Art & Culture

UniCamp has a rich tradition of fostering creativity and the arts, and presents a wide range of performances.
Creativity Center
UniCamp Artwork
Performing Arts

Sport and Fitness

Life at UniCamp University is enriching, exciting, and energizing

Getting Around & Campus Safety

Biking is a popular way to get around campus. Transit options also include a free campus shuttle and car-share. Public Safety provides police and emergency services 24 hours a day.
0

Student Nationalities

0 %

International Students

0

Different Majors