Dita e Transfuzionit te Gjakut

770x400
Lajme

Dita e Transfuzionit te Gjakut

Me rastin e shënimit të 14 vjetorit të themelimit, Kolegji Heimerer në bashkëpunim me ekipin profesional të Tranfuzionit QKKTGJ, studentët tanë në koordinim me stafin akademik  dhe profesional do të shënojnë ditën e transfuzionit të Gjakut