14 vite miqësi dhe partneritete

434019367_814299547407983_7860206367570160356_n
Lajme

14 vite miqësi dhe partneritete

Gjatë 14 viteve, ekipi ynë i përkushtuar, i drejtuar nga një vizion i përbashkët, ka punuar pa u lodhur për të krijuar partneritete të paçmueshme dhe për të ruajtur një standard të përsosmërisë akademike.

 

Gjatë gjithë këtij rrugëtimi, ne kemi investuar në edukimin e aspiratave të studentëve tanë, duke u ofruar atyre mjetet dhe udhëzimet e nevojshme për t’i kthyer ëndrrat e tyre në arritje të prekshme.

 

Ne shprehim mirënjohjen tonë të përzemërt për të gjithë ata që kanë besuar tek ne dhe kanë zgjedhur Heimerer-in si kolegjin, partnerin dhe komunitetin e tyre!

 

Dëshmia e gjeneratave të ardhshme të profesionistëve të kujdesit mjekësor, logopeditë, teknikë laboratori dhe më shumë… është arsyeja që ne festojmë çdo vit që kalon me krenari dhe mirënjohje.

 

Gëzuar për ne!