Psikologji

PROGRAMI studimor

BSc. Psikologji

180 KREDI ECTS
Filozofia e programit bazohet në krijimin e kompetencave dhe për anagzhim profesional dhe njerëzor në parandalimin dhe lehtësimin e problemeve të shëndetit mendor.

PSE TE STUDIOSH PSIKOLOGJI?
Psikologjia është një fushë interesante e studimit e cila do ju ndihmojë të kuptoni sjelljen njerëzore, proceset mendore dhe do ju lejojë të kuptoni më mirë se si ne mendojmë, si veprojmë dhe ndihemi. Duke studiuar në programin tonë të psikologjisë ju do të gjeni përgjigjen në disa nga pyetjet e rëndësishme si p.sh. pse njerëzit veprojnë ashtu si veprojnë? Çfarë e formon personalitetin tonë? Si mësojmë dhe ndryshojmë gjatë gjithë jetës sonë?. Nëse jeni të interesuar për një kuptim më të thellë të zhvillimit psikologjik njerëzorë, ju duhet të merrni parasysh ndjekjen e studimeve në fushën e Psikologjisë në Kolegjin Heimerer.

CILAT JANE MUNDESITE E SHKEMBIMIT QE KY PROGRAM I OFRON?
Studentët e programit të Psikologjisë do të kenë mundësi të shkëlqyera që të kalojnë një pjesë të studimeve të tyre në një nga universitet partnere të Kolegjit Heimerer si në Universitetin Thomas More në Belgjikë dhe Universitetit Humboldt në Berlin.
BSC. PSIKOLGJI

Kosto
Financiare

1,500.00 €

Cmimi i vitit I
me bursë

1,350.00 €

Cmimi i vitit II
me bursë

1,350.00 €

Cmimi i vitit III
me bursë

BURSË

22%

20% për Studentet që kalojnë provimin pranues me sukses dhe kanë sukses të lartë në vitin e parë dhe të dytë fitojnë 20% bursë (duke përfshirë gjuhën gjermane)

Studentët që kalojnë provimin pranues me sukses dhe kanë sukses të lartë në shkollimin paraprak fitojnë bursë 20% (duke përfshirë gjuhën gjermane) për studimet BSc.
Studentët mund të përfitojnë plus 10% bursë nëse janë në listën e Dekanit; që i bie duhet pasur notën mbi 9.0 , të ketë të likuiduar vitin paraprak dhe të ketë sjellje që përkojnë me vlerat institucionale.

Kushtet për përfitimin e bursës në vitin e parë:

40% | Provimi pranues 
30% | Testi i matures  
30% | Suksesi (shkollea e mesme) 
BSC. PSIKOLOGJI

Stafi
Akademik

BSC. PSIKOLOGJI

Kurrikula 2023-2026