/transporti
TRANSPORTI I KOLEGJIT HEIMERER
Dy studentë të Kolegjit Heimerer
ORARI I TRANSPORTIT

Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri,
(Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës

+ (383) 49 947 612

+ (383) 49 947 343

info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER