Stafi

Programi Internacional i Karrierës në kuadër të Kolegjit Heimerer udhëhiqet dhe realizohet nga një grup bashkëpunëtorësh specialistë nga fusha e infermierisë dhe specialistë nga fusha e gjuhës gjermane.

Udhëheqëse e Programit Internacional të Karrierës

Eva Bakalli, Maga

eva.bakalli@pik-heimerer.eu

Eva Bakalli, një shtetase austriake, është udhëheqëse e ekipit të Programit Internacional të Karrierës (PIK Heimerer) që nga shtatori 2018. Ajo është një infermiere e licencuar (diplomuar në Austri) dhe ka një master në ekonominë sociale nga Universiteti i Johannes Kepler në Linz. Ajo punoi më shumë se 10 vite në spital dhe është një auditore e shtëpisë së të moshurave.

Pothuajse 15 vite përvojë pune për Caritas Austri, duke udhëhequr departamentin e Mobile Care dhe zhvillimin organizativ, ndihmon në përgatitjen e studentëve të Kolegji Heimerer për një jetë sfiduese por emocionuese të punës në Gjermani.

 

Asistente dhe mësimdhënëse e Gjuhës Gjermane

Elsë Zejnullahu

else.zejnullahu@pik-heimerer.eu

Elsë Zejnullahu – studente e Gjuhës dhe letërsisë gjermane dhe Infermierisë së përgjithshme.

Elsë Zejnullahu vijon studimet në Universitetin e Prishtinës dega Gjuhë dhe letërsi gjermane , njëkohësisht studion Infermieri të përgjithshme ne Kolegjin Heimerer në Prishtinë. Ajo ka shfaqur interesim per profesionin e saj si mësimdhënëse.

Studentja është e angazhuar në Kolegjin Heimerer që nga Janari i vitit 2018 , duke treguar aftësitë e saja në mësimdhënie të gjuhës gjermane në Programin Internacional të Karrierës (PIK) në kuadër të Kolegjit Heimerer.

Mësimdhënëse e Gjuhës Gjermane

 

Besiana Zogaj- Berisha

besiana.berisha@pik-heimerer.eu

Besiana Zogaj-Berisha është në përfundim të Fakultetit të Filologjisë dega Gjuhë dhe Letërsi Gjermane.

Besiana Zogaj-Berisha vazhdon studimet në Universitetin e Prishtinës për Gjuhë dhe Letërsi Gjermane.

Besiana vazhdon të jetë e pasionuar pas gjuhës gjermane, pasi që për të gjuha gjermane është gjuha e dytë pas asaj amtare. Besiana jetoi për një kohë të gjatë në Gjermani dhe ky është motivi i saj shtesë që e mban të lidhur me këtë gjuhë.

 

Mësimdhënëse e Gjuhës Gjermane

 

Nora Krasniqi

nora.krasniqi@pik-heimerer.eu

Nora Krasniqi – ka përfunduar studimet në fakultetin e mjekësisë në programin e infermierisë.
Ajo tri vitet e fundit ka përfunduar trajnime praktike të infermierisë në klinika gjermane. Nora ka njohuri të avancuara të gjuhës gjermane, të cilat përkojnë me nivelin C1 (Goethe-Institut). Ajo është pjesë e PIK-ut që nga Nëntori i vitit 2018.

Mësimdhënës i Gjuhës Gjermane

 

Erblin Maloku

erblin.maloku@pik-heimerer.eu

Erblin Maloku – student i Fakultetit të Mjekësisë, programi Mjekësi e Përgjithshme.

Erblin Maloku u lind në Erfurt të Gjermanisë. Është student i vitit të III-të në Programin Mjekësi e Përgjithshme, në kuadër të Universitetit të Prishtinës.
Erblini është pjesë e PIK-ut nga Janari i vitit 2019. Është mësimdhënës i Gjuhës Gjermane, përkatësisht gjuhës profesionale Gjermane që përdoret në laminë e shëndetësisë në përditshmëri (Pflege). Erblini ka njohuri të avancuara të gjermanishtes, çka e bëjnë gjermanishten gjuhë amtare për të.