Të shtojmë buzëqeshje

Të shtojmë buzëqeshje

Ftojmë të gjithë studentët dhe stafin e Kolegjit Heimerer t’i bashkohen iniciativës humanitare të organizuar nga studentët tanë “të shtojmë buzëqeshje”.
Kjo iniciativë ka për qëllim që të grumbullojë para, veshmbathje, lodra, libra apo ushqime për disa familje në nevojë në komunën e Prishtinës dhe të ju shtojmë buzëqeshjen këtyre familjeve në nevojë për festat e fund vitit.
Prandaj, bëhuni pjesë e kësaj ngjarje të rëndësishme duke i sjellë dhuratat tuaja deri më datën 12 dhjetor, 2017.
Për më shumë detaje ju lutem kontaktoni flaka.isufi@kolegji-heimerer.eu
#Bashkohu #Teshtojmebuzeqeshje #KolegjiHeimerer