Studentët e parë të Kolegjit Hemierer në kuadër të PAK që do të punësohen në Gjermani morën vizat

Studentët e parë të Kolegjit Hemierer në kuadër të PAK që do të punësohen në Gjermani morën vizat

Studentët e parë të Kolegjit Hemierer në kuadër të Programit për Arsim dhe Karrierë që do të punësohen në Gjermani tashmë morën vizat.

Në muajin korrik ata do të vizitojnë Institucione të ndryshme në Gjermani ku do të shohin nga afër punën e infermierëve në Gjermani dhe të njoftohen me punëdhënësit e tyre potencial.

Programi Gjermano Kosovar për Arsim dhe Karrierë (PAK) është program i iniciuar nga Kolegji Heimerer në bashkëpunim me WBS Expert Solutions me qëllim të ofrimit të arsimit cilësor, karrierës profesionale dhe punësimit ekskluziv për studentët që kanë studiuar ose studiojnë Shkencat Shëndetësore Infermierore