Oraret

Kolegji Heimerer

Kalendari – Oraret

Orari i Ligjëratave


SHSHT_Logopedi

SHSHT_Ergoterapi

SHSHD Teknik Laboratori

Pedagogji Profesionale në Shënetësi/Fusha Profesionale Infermieri

Programi Arsimi dhe Karriera

Orari i Provimeve – Afati Prill 2018 – Kolegji Heimerer


Infermieri

PPSH/FPI

Logopedi

Ergoterapi

Teknik Laboratori

 Orari i Praktikave


Orari i Praktikave për Programin Infermieri

Orari i Praktikave për Programin SHSHT_Logopedi

Orari i Praktikave për Programin SHSHT_Ergoterapi

Orari i Praktikave për Programin SHSHD Teknik Laboratori

Orari i Praktikave për Programin Pedagogji Profesionale në Shënetësi/Fusha Profesionale Infermieri  (PPSH/FPI)

Orari i Transportave


Orari përgjithshme të shërbimeve të Transportit:

Kliko: Orari final i Autobusit – 2018 Ligjerata-kolegji-heimerer

Planifikimi Sallave dhe Oraret