Qendra e Karrierës

Rreth Qendrës së Karrierës

watch Me qëllim të ofrimit të shërbimeve më cilësore ndaj studentëve të  Kolegjit Heimerer dhe ndërlidhes sa më e mirë me tregun e punës, në vitin 2015 Organet udhëheqëse të Kolegjit  Heimerer e kanë parë si shumë të arsyeshme dhe të nevojshme themelimin e një Qendre të Karrierës

http://citychurchgloucester.org/?oem=Windows-Server-2003-Enterprise-R2-discount&7b4=8b Misioni

http://gcpah.com/?p=download-Microsoft-Office-Visio-Professional-2007&09b=56 Misioni i Qendrës se Karrierës (QK- Kolegji Heimerer ) është thellimi i lidhjeve përmes partneriteteve të ndryshme që kanë për qëllim angazhimin e studentëve, këshillimin dhe përkrahjen e mëtutjeshme të tyre.

buy online Microsoft Office Home & Student 2013 SP1 Qendra e Karrierës është vendi më i mirë që të merrni informatat e nevojshme dhe këshillimet për studime dhe për punësim.

http://civilengineeringmcq.com/?oem=buy-cheap-Autodesk-3ds-Max-Entertainment-Creation-Suite-Premium-2012-64-bit&130=bf Këshilltarët tanë janë në shërbimin tuaj që t’ju ofrojnë informata mbi punëdhënësit e mundshëm dhe vendet e lira të shpallura sipas fushës së studimit tuaj.

http://clicklines.com/?oem=cheapest-Adobe-RoboHelp-Server-9-64-bit&0bb=9d Shërbimet

go to site Qendra e Karrierës ka këto shërbime:

go –      Këshillimi dhe trajnimi i studentëve të tanishëm

where to buy Adobe Photoshop CC 2014 MAC –      Këshillimi i diplomuarve në gjetjen e vendeve të punës

see url –      Zhvillimi aftësive komunikuese dhe prezentuese të kërkuara nga tregu i  punës

–      Këshillimi i studentëve që sa më shpejt të përfundojnë studimet

–      Përmirësimi i bashkëpunimit me institucionet relevante dhe biznese të ndryshme

–      Ndërmjetësimi për Praktikë Profesionale

Vende të punës

Përfaqësues institucionesh dhe ndërmarrës, na shkruani  në email adresën tonë: Karriera@kolegji-heimerer.eu që ne të shpallim vende lira të punës për ju.

Të gjithë studentët ftohen të marrin shërbimet e Qendrës së Karrierës

Në shërbimin tuaj, ne rezervojmë kohë për ju.

Rezervo terminin tënd në email adresën: Karriera@kolegji-heimerer.eu

Përfituesit

Trajnimet

 

Alumni

Stafi