Mbahet trajnimi “Parandalimi i sëmundjeve dhe Infeksionet”

Mbahet trajnimi “Parandalimi i sëmundjeve dhe Infeksionet”

EDU-MED organizon trajnimin e radhës ku fokusi do të jetë te mbrojtja nga sëmundjet dhe infeksionet. Tema e re me ligjërues të vlerësuar dhe me shumë eksperiencë.
Aplikoni dhe rezervoni vendin tuaj.