/pik
PIK MUNDËSON PUNËSIM TË GARANTUAR NË GJERMANI
Studente të Kolegjit Heimerer
PIK
Programi PIK është një program i iniciuar nga Kolegji Heimerer që ju shoqëron përgjatë rrugës për në Gjermani.Ne përgadisim të gjithë studentët e interesuar për një karrierë në infermieri në Gjermani.
PIK OFRON

 • Kurse të gjuhës gjermane A1-B2 + gjuha profesionale infermierore e nivelit A2/B1
 • Mësime teorike dhe praktike nga ekspertë të infermierisë nga Gjermania
 • Kontrata e punës me klinika të njohura gjermane dhe shtëpi pleqsh
 • Njohja e diplomës
 • Vizë pune
 • Ndihma me integrimin në shtetin gjerman


EKSPERIENCAT NË PIK
Në total, më shumë se 40 studentë kanë kryer tashmë një praktikë në Gjermani te një nga partnerët tanë, që zgjat nga 3 deri në 9 muaj.

 • 30 të diplomuar në infermieri janë të punësuar tek partnerët e PIK-ut në Gjermani.
 • Më shumë se 40 studentë kanë kryer tashmë një praktikë në Gjermani te një nga partnerët tanë, që zgjat nga 3 deri në 9 muaj.
 • Aktualisht po shoqërohen rreth 200 studentë në kurset tona të gjermanishtes nga A1 - B2.
 • Ofrimi i seminarëve ekspertësh për mësimet e infermierisë, si stimulim bazal, dokumentacion infermieror, planifikim infermieror
PARTNERËT E PIK-UT
 • Heilbronn – Mörikestraße

  Qendra e dializës në Heilbronn është një nga qendrat më të vjetra private të dializës në Gjermani me mbi 40 vjet përvojë në trajtimin e pacientëve me sëmundje të veshkave. Fillimisht kujdeseshin vetëm pacientët e hemodializës, por sot spektri është zgjeruar ndjeshëm. Sot ne ofrojmë të gjitha procedurat e zakonshme të dializës për trajtimin e insuficiencës renale që kërkon dializë. Ne i trajtojmë pacientët me dializë pothuajse gjatë gjithë kohës.

  Për më shumë informata rreth Heilbronn - Mörikestraße

 • Humanocare

  Humanocare kujdeset për institucione të njohura për të moshuarit, personat me nevoja të veçanta dhe qendra rehabilitimi në të gjithë Austrinë.Përvoja jonë shumëvjeçare në fushat e menaxhimit operacional, këshillimi për menaxhimin e projekteve, zhvillimit dhe trajnimit na bën ekspertë kur vjen puna për të krijuar një urë lidhëse midis sigurimeve shoqërore për njerëzit në objekte dhe stabilitetit ekonomik të kompanive pas tyre.

  Për më shumë informata rreth Humanocare
 • Spitali Universitar Halle/Saale

  Praktika në departamente të ndryshme si kujdes intensiv, kirurgji në zemër etj.Halle/Saale ndodhet në republiken e Sachsen-Anhalt dhe ka rreth 240,000 banorë.

  Për më shumë informata rreth Spitalit Universitar Halle/Saale
 • Dresdner

  Spitali universitar i kujdesit mbikombëtar Dresden ndodhet në republikën e Sachsen dhe ka rreth 550,000 banorë.

  Për më shumë informata rreth Dresdner
Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
+ (383) 49 947 612
+ (383) 49 947 343
info@kolegji-heimerer.eu
@2022 KOLEGJI HEIMERER