Publikime

>

Publikime

Publikimet

Violeta Ukaj & Shemsi Veseli – Rastet me Kancer Gjiri të trajtuara në Institutin Onkologjik në QKUK në periudhën Janar

Durand Isufaj & Dua Danjolli – Niveli i depresionit tek pacientet me Helikobakter Pylori

Leonora Ebibi & Bukurije Zhubi – TERAPIA ME KOMPONENTE TË GJAKUT TEK RASTET HEMATOLOGJIKE

Berna Ibrahimi, Dua Danjolli & Alban Fejza – Konsistenca Ndërmjet Rezultateve të Test

Berna Ibrahimi, Dua Danjolli & Alban Fejza – Konsistenca Ndërmjet Rezultateve të Test

Gjergj Marku & Besarta Taganoviq – Incidenca dhe prevalenca me kancer të mushkërive në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës Isa Grezda gjatë periudhës kohore nga 2016 deri më 2018

Arianit Hadergjonaj & Arta Dalipi – Niveli i aktivitetit fizik tek të moshuarit në regjionin e Dukagjinit

Fitim Idrizi & Besarta Taganoviq – Ndërlidhja e inteligjencës emocionale dhe empatisë tek infermierët e Spitalit të përgjithshëm të Gjakovës ndaj pacientit

Andoresa Kuci & Naime Brajshori – Ndikimi i pengesave të performancës në ngarkesën e infermierëve në kujdesin intensiv, cilësia e kujdesit dhe siguria e pacientit

Edona Bilalli Shabani & Naime Brajshori – Perceptimi i stresit nga ana e infermierëve dhe djegja profesionale

Qazim Halimi & Albina Bytyqi – Kënaqshmëria e pacientëve rreth ofrimit të shërbimeve infermierore në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK)

Verda Hyda & Albina Bytyqi – Njohuritë e infermierëve rreth të drejtave të pacientëve në kujdesin shëndetësor-terciar (QKUK)

Mehdi Jashari & Arta Dalipi – Niveli i aktivitetit fizik tek të moshuarit në regjionin e Prishtinës

Mirlinda Zefaj & Arben Hysaj – Avantazhet dhe disavantazhet e lidhjes emocionale të infermierëve dhe pacientëve kronik

Ariana Berisha, Leonora Paice & Ilir Hoxha – Cilësia e jetës tek gratë shtatzëna brenda qytetit të Gjakovës

Majla Salihu & Kujtesa Hoti – Ndikimi i Stinëve tek Infeksjonet me Parazit tek Fëmijët

Diellza Bajramaj & Dua Danjolli – Përceptimet e laborantëve mjekësorë në lidhje me sigurinë e pacientit dhe raportimin e gabimeve klinike në Kosovë