Orari Master

ORARI 2023 - 2024

Orari për vitin akademik 2023-2024 për Programet Master (MSc.)

ProgramiSemestriModuliMësimdhënësitL/USallaHËNEMARTËMËRKUREENJTEPREMTESHTUNË
ANP1Praktika e Avancuar e InfermierisëProf. Ass. Dr. Petrit Beqiri RN
Dr. rer. medic. Ursula Kriesten
Ph.D cand Kaltrina Azizi
L/UL:204
U: Objekti B
L: 14:00 - 15:30
24.11.23
08.12.23
15.12.23
05.01.24
12.01.24
19.01.24
26.01.24
02.02.24
05.02.24
U: 15:45 - 17:15
L: 12:45 – 14:15
16.12.2023
ANP1Komunikimi ndërprofesionalOTD. Diana Ullrich
Prof. Ass. Dr Petrit Beqiri (Guest)
Msc. Klara Cahani
L/UL: 204
U: Objekti B
L:
14:00 – 15:30
U: 14:00 - 15:30
01.12.23
22.12.23
U: 12:45 – 14:15
9.12.23
23.12.23
6.01.2024 (2tema|)
13.2024 (3 tema)
ANP1Metodat e Avancuara të Hulumtimit për Profesionistët e ShëndetësisëProf. Ass. Dr. Diedon DoanbariL/UObjekti BL:
11:00 – 12:30
Research Lab
Java 1 – java 5
ANP1Statistika e AplikuarProf. Ass. Dr. Bernard TahirbegolliL/UL: 204
U: 204
L:
14:15 – 15:30
Research Lab
Java 6 – java 10
ANP1Filozofia e Shkencës për Profesionet e ShëndetitiProf. Dr. Johann Behrens
Phd. Cand. Erza Selmani
L/U203
303
L: 15:45 – 17:15
U: 17:30 – 19:00
ANP1Vlerësimi KlinikProf. Dr. Blerim Halili
MSc Klara Cahani RN
L/UL: Bllok sistem
U: 204
U:17:30-19:00
ANP3Politikat shëndetësore në kontekstin nacional dhe socialProf. Dr. Ilir Hoxha
PhD. Liridon Bllaca
L/UL & U: 304L: 15:30 – 16:15 U: 14:00 – 15:30
ANP3Ndërhyrjet e bazuara në dëshmiProf. Ass. Dr. Petrit Beqiri
Prof. Dr. Johann Behrens
PhD.Cand. Besarta Taganoviq
L: Bllok sistem Shtator
U
U: 304U: 16:30 – 18:00
ANP3Përmirësimi i cilësisë klinike dhe siguriaProf.Ass.Dr. Naime BrajshoriLL:303L: 14:00 – 15: 30
ANP3Diversiteti human dhe çështjet socialeProf.Ass. Dr. Nazmie Ibishi
PhD. Cand. Rina Meha
L/UL & U: 303L: 15:30 – 17:00

U: 17:00 – 18:30
ANP3Rruget e kujdesit
(Clinical Pathways CSN or NP)
Prof. Dr. Christoph von Dach
Perkthyes: Endrit Nimani
PS
L: Bllok system
5-6.12.23
30-31.01.24
ANP3Digital Health CareProf. Ass. Dr. Barrdh Prenkaj
Ass. Klara Cahani
Erza Selmani
Summer School ’23 - Done
ANP3Promovimi i shëndetit dhe parandalimi i
sëmundjeve
Prof. Ass. Dr. Bernard TahirbegolliPSLL: 303L: 18:30 - 19:00
KUJDESI SHËNDETËSOR DIGJITAL1Bazat e Shëndetit dhe MirëqeniesProf.Ass.Dr. Bujar Obertinca2LL 1: 20413:45-15:15 L
KUJDESI SHËNDETËSOR DIGJITAL1Praktika të Bazuara në Dëshmi në Shëndetin DigjitalProf.Peter Schwartz
PhD. Cand. Besarta Taganoviq
4L+1UL 1 dhe L2: Objekti B (Salla me kompjutera)
U1: Objekti B
15:00 – 17:45 L15:15-16:00
U1
KUJDESI SHËNDETËSOR DIGJITAL1Metodat e Avancuara HulumtueseProf. Dr. Ilir Hoxha2L+1UL1: 301
U: Objekti B
18:00 – 19:30 LU16:45-17:30
KUJDESI SHËNDETËSOR DIGJITAL1Sistemet Informative ShëndetësorePhD. Ilirjana Bajraktari
PhD. Cand. Erza Selmani
2L+1UL: Objekti B(Salla me kompjutera)

U: Amfiteater
17:30-18:15
U
13:45-15:15 L
KUJDESI SHËNDETËSOR DIGJITAL1Teknologjitë Shtytëse për Ndryshimin e SjelljesPhD. Muhamet Abdullahu
Prof.Ass.Dr. Vjosa Hajrullahu
PhD. Cand. Erza Selmani
2L + 1UL:304
U: Objekti B
16:00- 16:45
U
11:10- 12:40 L
PSIKOLOGJI KLINIKE1Statistika dhe Metodologjia e Avancuar në Hulumtimin ShkencorMbikqyresit sipas S2IRL:
Prof. Ass. PhD. Florim Gallopeni
Ass. PhD. Cand. Albane Isufi
2+2L: 303
U: 401
L:15:00-16:30
PSIKOLOGJI KLINIKE1Psikologji KëshillimiPhD. Arben Hysenaj
Ass. PhD. Cand. Rina Meha
2+2L& U:
305
L
15:00-16:30
U
Gr1:15:45-17:15
Gr2: 17:15-19:00
PSIKOLOGJI KLINIKE1Zhvillimi i një TestiProf. Ass. PhD. Florim Gallopeni
Ass. PhD. Cand. Rina Meha
2+1 L: 305
U1: 305
U2: 303
L
16:45-18:15
U:
Gr1: 18:30-18:45
U:
Gr2:
18:30-19:15
PSIKOLOGJI KLINIKE1Psikopatologjitë dhe Manualet DiagnostifikueseProf. Ass. PhD. Bujar Obërtinca
MSc. Arife Veselaj
2+2L: 303
U: 305
L: 16:45
18:15
U:
Gr1:10:00-11:30
Gr2: 11:45-13:15
PSIKOLOGJI KLINIKE1Psikologji e ShëndetitProf. Ass. PhD. Diedon Dorambari2+0L: 305L 13:30 – 15:00
PSIKOLOGJI KLINIKE1Psikologji e Zhvillimit dhe DiversitetitProf. Ass. PhD. Nazmie Ibishi Musliu2+0L: 305L 13:30 – 15:00
PSIKOLOGJI KLINIKE1PraktikeMSc. Albanë Isufi
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Metodat e hulumtimit dhe statistikatProf.Ass. Rona Karahoda3L+2UL:304
U:304
16:45-19:00 L+U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Biokimi e avancuarPhD.Cand. Gramos Begolli
MDGloriosa Dobra
2L+2UL:305
U: 204
16:30-18:00 U17:30-19:00 L
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Mikrobiologji mjekësorePhD. Agim Osmani
(Online)
2L+2UL:304
U:Kabinet
15:00-16:30 L
13.30-15.00 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Biologji qelizore e avancuarProf.Ass. Dr. Valon Morina
Dhurata Kastrati
2L+UL:305
U: 002
18:00-19:30 L18:00-18:45 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Toksikologji dhe farmakologjiPhD. Iliriana Alloqi2L2 30416:30-18:00
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Shkencë forenzikePhD. Valon Morina
MD. Ekrem Maloku
L+UL: 304
U: 304
16:35-17:20 L
17:20-18:05 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Kimi e avancuar analitikeProf.Ass. Rona KarahodaL+U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE1Struktura dhe Metabolizmi I Qelizave te Kuqe, ImunohaematologjiaProf.Ass. Dr. Bukurie ZhubiL+U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2HistopatologjiMD. Ekrem Maloku
PhD. Liridona Osmani
2L+2U305
205
16:30-18:00 L17:00-18:30 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Biologji molekulare & Gjenetike humanePhD.Ramadan Sopi
Mimoza Buzhala
2L+2U305
002
18:00-19:30 L16:30-18:00 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Hematologji klinikeProf.Ass. Dr. Iliriana Alloqi3L+2U305
205
16:45-19:00L16:30-18:00 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Imunohematologji dhe TransfuzionProf.Ass. Dr. Bukurie Zhubi2L+U20518:30-20:00 L18:00-18:45 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Etikë mjekësorePhD Bernard TahirbegolliL
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Imunologjia…, nga Kimia te MetabolizmiProf.Ass. Rona Karahoda
Prof.Ass.Dr. Bukurie Zhubi
L+U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Homeostaza: Zhvillimet e fundit, diagnoza dhe menaxhimiProf.Ass. Dr. Bukurije ZhubiL+U19:05-19:50 L18:55-19:40U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE2Markerët e tumorëve dhe kanceritMD. Ekrem MalokuL+U18:05-18:50 L 18:55-19:40 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE3Management and Economics in HealthcareProf.Ass. Dr. Samir Lleshi
Natyra Gruda
2L+2U16:00-17:30 L
17:30-19.00 U
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE3Praktike Klinikë

Biokimi, hematologji, imunologji
Gr I: 07.11.23-14.12.23
Gr II : 08.01.24-5.02.24’
Gr III: 20.02.24-28.03.24


Mikrobiologji:
Gr II: 07.11.23-22.11.23
Gr III: 28.11.23-13.12.23
Gr I: 19.12.23-11.01.24


Citogjenetike, Histopatologji
Gr I:16.01.24-14.02.24
Gr II:23.11.23-22.12.23
Gr III:14.12.23-23.01.24


Transfuzion
Gr I:20.02.24-01.03.24
Gr II: 05.03.24-15.03.24
Gr III: 02.04.24-12.04.24
Mentoret Klinike22U
(Flexible)
Orari I:
07:30-13:30

Orari II :
13:30-19:30
Orari I: 07:30-13:30
Orari II : 13:30-19:30
Orari I: 07:30-13:30
Orari II : 13:30-19:30
Orari I : 07:30-13:30
Orari II : 13:30-19:30
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE3BioinformatikëPhD. Bardh Prenkaj2L+2U40116:00-17:30 L
17:30-19.00
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE4Writing a Research PaperProf. Ass. Rona Karahoda1L+2U20516.00-18.15
SHKENCAT SHĒNDETĒSORE PĒR PROFILE DIAGNOSTIKE4Research Project and ThesisProf.Ass.  Rona Karahoda2U
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Shëndeti publikPhD. Ilirjana Bajraktari
PhD. cand. Kaltrina Azizi
L = 2
U = 1
301U:
17:00 17:45
L:
11:00 12:30
Online
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Menaxhimi dhe Analiza e Sistemit ShëndetësorProf. Dr. Ilir Hoxha
PhD. Liridon Bllaca
L=2
U=2
301L:
17:30 19:00
U:
13:45 15:15
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Menaxhimi i Burimeve NjerëzorePhD. Vjosa Hajrullahu
PhD. Liridon Bllaca
L=2
U=2
301L
14:00 15:30
U:
09:30 11:00
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Qeverisja, Legjislacioni Shëndetësor dhe EtikaPhD. Ditar Kabashi (L)
PhD. Cand. Adem Spahiu (L)
PhD. Cand. Klara Cahani (U)
L=2
U=1
301L:
15:45 17:15
U:
16:15-17:00
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Shkrimi AkademikPhD. Vjosa HajrullahuL=1
U=2
L:301
U:301
L: 15:15-16:00
U: 17:45-19:15
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE1Zgjedhore 1*
Menaxhimi I rastit/kujdesit
Prof. Ass. Dr. Gazmend Bojaj
Msc. Vatra Hajdini
L=2
U=1
U:301
L:301
U:13:00 13:45
L: 15:30-17:00
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Metodat Statistikore për hulumtime në kujdesin shëndetësorëProf. Ass. Dr. Bernard TahirbegolliL=2Objekti BL= 14:00-15:30
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Mjekësia e Bazuar në DëshmiProf. Dr. Johann Behrens
PhD cand. Besarta Taganoviq
L=2
U=1
Objekti BL= 13:45-15:15
U=15:15-16:00
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Ekonomia dhe Financat
në Shëndetësi
Prof. Ass. Dr. Samir LleshiL=2
U=2
203L=15:45-17:15
U=17:15-18:45
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Metodat e Hulumtimit në
Shëndetësi
Prof. Ass. Dr. Diedon DorambariL=2Obejkti BL=11:00 – 12:30
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Sistemet e Informimit
Shëndetësor
PhD. Ilirjana Bajraktari
PhD. Cand. Erza Selmani
L=2
U=1
Objekti BU=16:00-16:45L- 09:30-11:00 online
MENAXHIMI I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE3Menaxhimi i Katastrofave të Shëndetit PublikPh D. Ariana Bytyçi KatanolliL=2
U=1
Objekti BL= 17:00- 18:30
U= 18:30- 19:15