Lajme & Ngjarje

>

Lajme & Ngjarje

Gëzuar 2021

Student, bashkëpunëtor, partner, duke ju falenderuar për një vit të mbar pune e arritjesh, në një vit të pazakont dhe sfidues ju urojm festa të këndshme dhe një vit plot prosperitet! Gëzuar 2021

Lexo më shumë »

Konkurs pune: Pozita Recepsionist/e.

Ju ofrojmë një mundësi punësimi në Qendrën Terapeutike Heimerer, pranë Kolegjit Heimerer. Pozita Recepsionist/e.  Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë në karriera@kolegji-heimerer.eu dhe alba.ymerhalili@kolegji-heimerer.eu, CV-në në formatin Europass ose
Lexo më shumë »

Java e Cilësisë

Rick Pitino ka thënë "Përsosmëri quhet aftësia e pakufizuar për të përmirësuar cilësinë e asaj që keni për të ofruar." Ky edhe është dedikimi ynë.
Lexo më shumë »

Para se të aplikoni

[bellows config_id="main" menu="620"] Kolegji Heimerer është plotësisht i dedikuar të ofrojë programe inovative që synojnë të përgatisin studentët për një karrierë në sektorin e shëndetësisë.
Lexo më shumë »

Konkurs për punë si Hulumtues dhe Asistent

BPrAL Kolegji Heimerer Bazuar në statutin si dhe në aktet tjera normative të brendshme të institucionit, BPrAL Kolegji Heimerer shpall:                                                               KONKURS PUNE             Titulli:                 

Lexo më shumë »

DHURO GJAK!

Për nder të shënimit të Nëntë vjetorit të themelimit të Kolegjit Heimerer, organizohet ditës së dhënie vullnetare e gjakut, dedikuar të sëmurëve dhe të lënduarve

Lexo më shumë »

Konkurs për punë, 2 mirëmbajtëse

BPrAL Kolegji Heimerer Bazuar në statutin si dhe në aktet tjera normative të brendshme të institucionit, BPrAL Kolegji Heimerer shpall:                                      KONKURS PUNË PËR DY

Lexo më shumë »

Postimi 4

fsdafasfasdf f dsa dsaf adsf sfas fdsa sdfd sa f s sdfdsafasd fasdf sadf asd asdfas fs fdsf asfsa adfsfs df as fs df as

Lexo më shumë »

Postimi 3

fsdafasfasdf f dsa dsaf adsf sfas fdsa sdfd sa f s sdfdsafasd fasdf sadf asd asdfas fs fdsf asfsa adfsfs df as fs df as

Lexo më shumë »

Punëtori me stafin akademik

Kolegji Heimerer vazhdon pambarimisht filozofinë e vet të investimit në studentw dhe stafin akademik. Kolegji Heimerer ofron trajnimin e radhës për stafin akademik me temat: Roli

Lexo më shumë »

MENAXHER OPERATIV

    TERMAT E REFERENCËS MENAXHER OPERATIV DETYRAT Detyrat kryesore Drejtimi i operacioneve organizative të kolegjit, në bashkëpunimin me departamentet e institucionit si edhe institucionet

Lexo më shumë »

Të shtojmë buzëqeshje

Ftojmë të gjithë studentët dhe stafin e Kolegjit Heimerer t’i bashkohen iniciativës humanitare të organizuar nga studentët tanë “të shtojmë buzëqeshje”. Kjo iniciativë ka për

Lexo më shumë »