Kushtet për regjistrim

>

Kushtet për regjistrim

[bellows config_id=”main” menu=”533″]

Që të jeni pjesë e këtij programi, ju duhet:

  • të jeni student i drejtimit të Infermierisë ose të keni diplomë në Infermieri;
  • të keni vullnetin që brenda programit të arrini nivelin B2 të gjuhës gjermane sipas standardit GER për gjuhën;
  • të përfundoni me sukses të gjitha provimet dhe praktikat që janë të parapara në program;
  • të përfundoni me sukses studimet e nivelit Bachelor në Infermieri.

Për informata më të hollësishme kontaktoni koordinatoren e programit: eva.bakalli@pik-heimerer.eu apo edhe erblin.maloku@pik-heimerer.eu