Kontakti

Kontakti

Informatat mbi kontaktin

Adresa

Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri, (Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Kontakti

Mobile: + (383) 49 947 612
Mobile: + (383) 49 947 343
Mail: info@kolegji-heimerer.eu

Orët e operimit

E hëne - Premte: 09:00 - 20:00
E shtune: 10:30 - 17:00
Alert: You are not allowed to copy content or view source !!