Kalendari Akademik

VITI AKADEMIK    2019/2020 01 Tetor deri 30 Shtator
SEMESTRI DIMROR Koha e mësimit Semestri Dimëror

01 Tetor deri 20 Janar

Vlerësimet e periudhës dimërore

provimet mbahen nga data 27 Janar deri 20 Shkurt

provimet mbahen nga data 10 deri me 22 prill

SEMESTRI VEROR Koha e mësimit Semestri veror

25 Shkurt deri 1 Qershor

Vlerësimet e periudhës Verore

provimet mbahen nga data 11 deri me 30 qershor

provimet mbahen nga data 11 deri me 30 Shtator

Me rendësi: Kolegji Heimerer funksionon brenda kalendarit akademik dhe mban te drejtën

qe te ketë dallime (2-3 javë) në fillimin/mbarimin e semestrit.

Për informacion të saktë, ju lutem që të kontaktoni direkt administratën e Kolegjit Heimerer.

Festat Vjetore

Festa Datat
Viti i Ri 01 janar dhe 02 janar
Krishtlindjet ortodokse 07 janar
Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës 17 shkurt
Dita e Kolegjit 29 Mars
Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës 09 prill
Pashkët Katolike 21 prill
Pashkët Ortodokse 28 prill
Dita Ndërkombëtare e Punës 01 maj
Dita e Evropës 09 maj
Bajrami i Madh,
Kurban Bajrami
Krishtlindjet Katolike 25 dhjetor
Pushimi dimëror Pushimi dimëror 25.12.2019-02.1.2020

 

Ngjarjet në Kolegjin Heimerer

06 Mars Dita Evropiane e Logopedisë
29 Mars Dita e Kolegjit Heimerer
11 Maj Dita e Infermierisë
01 Qershor Fillimi i Rexhistrimit te Studentëve për vitin akademik 2019/2020
 

03-08

Qershor Shkolla Verore
13 Shtator  

Simpoziumi i 10-të Ndërkombëtar i Shkencave Shëndetësore

 

 

14 Shtator

Tema: Qasja Inovative në Reabilitimin Shëndetësor dhe Social
 

16 Shtator

Dita e Diplomimit

 

 

03 Tetor

 

Dita e dyerëve të hapura

15 Tetor  

Fillimi i vitit Akademik/Semestri Dimëror 2019/2020

27 Tetor Dita Ndërkombëtare e Ergoterapisë
28 Nëntor Dita e Flamurit Kombëtar