Academic Staff

>

Academic Staff

Petrit Beqiri

Dr.rer.med / Infermieri dhe Shkenca Shëndetësore

Naime Brajshori

PhD / Infermieri dhe Shkenca Shëndetësore

Bukurije Zhubi

PhD / Mjekësi

Valon Morina

PhD / Biologji

Bujar Shabani

PhD / Ortoped

Mulaim Kacka

PhD / Logopedi

Ferat Sallahu

PhD / Mjekësi

Bernard Tahirbegolli

PhD / Mjekësi / Specialist i Shëndetit Publik

Arber Neziri

PhD / Mjekësi

Gamend Bojaj

PhD / Mjekësi / Specialist i Shëndetit Publik

Sadik Llullaku

PhD

Laura Pajaziti

Phd / Mjekësi

Samir Lleshi

PhD / Menaxhim

Agron Hoxha

PhD / Psikologji organizative

Ilir Hoxha

PhD / Shëndeti Publik

Ilirjana Alloqi Tahirbegolli

PhD / Farmakologji klinike

Dianna Ullich

OTD / Ergoterapi

Luljeta Begolli

Prof.Asoc. / Mjekësi

Shpresa Neziri

MSc / Menaxhimi i institucioneve dhe shërbimeve shëndetësore

Bujar Obertinca

PhD / Mjekësi / Menaxhim shëndetësor

Pleurat Bajqinca

MSc / Sociologji

Myhidin Shehu

MBA / Mjekësi

Belinda Pustina

PhD Cand / Mjekësi

Përparim Halili

BSc / Infermieri

Liridon Marku

BSc / Infermieri

Ganimete Zejnullahu

BSc / Pedagogji Profesionale në shëndetësi / Fusha Profesionale Infermieri

Florim Gallopeni

PhD / Psikologji Klinike

Vjosa Hajrullahu

PhD / Menaxhment \ Biznes dhe Organizim

Arben Hysenaj

PhD / Psikologji Klinike

Adem Spahiu

MSc / Jurispodencë

Jeta Statovci

MSc / Shkencat Shëndetësore

Linda Ukimeraj

PhD Cand / Politikë e Arsimit

Alban Fejza

MSc. / Statistikë

Pierr Weber

MSc / Psikologji

Orgesë Rafuna

MSc / Psikologji Klinike dhe Shëndetësore

Albina Bytyqi

MSc / Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore

Entela Kamberi

Msc Cand / Psikologji Sociale

Lauresa Dermaku

Msc Cand / Psikologji Sociale

Bardha Kika

BSc / Logopedi

Elona Meziu

BSc / Logopedi

Dugagjin Spanca

MSc / Mjekësi / Otorinolaringologji

Vlora Aliu

MSc / Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore

Albulena Qela

MSc / Gjuhë Gjermane

Blerton Jakupi

BSc / Ergoterapi

Blerta Hyseni

PhD Cand / Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore

Adelina Haxhiu

Bsc / Logopedi

Adnan Hoxha

PhD /Ekonomi

Miranda Rama

BSc / Logopedi

Afërdita Mustafa

MSc / Infermieri

Margarita Van Dijk

PhD. Cand. / Fizioterapi

Arban Bllaca

MSc / Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore / BSc. Ergoterapi

Resmije Sopa

MSc. Cand. / Ergoterapi

Aziz Mustafa

MSc / ORL

Arta Dalipi

MSc / Menaxhim në Infermieri

Leonora Paice

MSc / Mjekësi / Menaxhim Shëndetësor / Specialiste e shëndetit publik

Besarta Taganoviq

PhD Cand / Arsim në shëndetësi

Blerta Kryeziu

MSc / Arsim në shëndetësi

Gramos Begolli

PhD Cand / Mjekësi / Specialist i Biokimisë Klinike

Dua Danjolli-Hashani

PhD Cand / Biokimi Klinike

Elona Culic

BSc / Psikologji

Rilind Obertinca

MSc / Fizioterapi e sportit

Aulona Caka

MSc / Fizioterapi

Diellza Zeka

MSc / Fizioterapi

Hilary Adams

MSc / Fizioterapi

Erza Selmani

MSc Cand / Menaxhim i Shërbimeve Publike

Ferdan Simica

MSc Cand / Menaxhim dhe Informatikë

Flaka Emini

BSc / Infermieri

Myrvete Pacarada

PhD / Mjekësi

Zarife Miftari

MSc / Mjekësi / Mjekësi Ligjore

Vlora Sopi

BSc / Mirëqenia dhe kujdesi për fëmijë

Pranvera Ramadani

BSc / Infermieri

Qamile Zeqiraj

BSc / Infermieri

Fatime Gashi

BSc / Pedagogji profesionale në shëndetësi/ fusha profesionale infermieri

Rukije Pllana

MSc / Menaxhimi i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore

Feride Morina

BSc / Infermieri

Shaqir Haliti

MSc / Ndërmarrësi

Johann Behrens

PhD / Shkenca Sociale- Shkenca të Infermierisë

Valbona Spanca

MSc / Neurologji

Shaban Mecinaj

MSc / Psikiatri

Ana Poposka

PhD / Logopedi

Hatixhe Zogaj

MSc / Edukim special

Sejdi Gashi

PhD i Gjuhësisë

Shukrije Baruti

PhD Cand / Logopedi

Sami Uka

MSc / Mjekësi

Medina Hashimi

MSc / Mjekësi

Fatmir Ramadani

MSc/ Gjuhë Angleze

Naser Durmishi

PhD / Mjekësi

Valdete Haxhibeqiri

PhD Cand / Mjekësi / Specialist i Biokimisë Klinike

Yllka Begolli-Shehu

PhD Cand / Mjekësi / Specialist i Mikrobiologjisë

Shemsi Veseli

MSc / Mjekësi / Specialisti i Biokimisë Klinike

Gresa Dreshaj

PhD Cand / Mjekësi / Biomjekësi dhe Shëndet

Blerta Haxha

MSc / Farmaci

Sheremet Thaqi

MSc / Mjekësi / Specialist i Biokimisë Klinike

Avni Ahmeti

MSc / Mjekësi/ Specialist i Biokimisë Klinike

Alma Vllasaliu

BSc / Biokimi

Ajshe Bekirovska

MSc / Logopedi

Shaban Ternava

BSc / Teknik Laboratori

Anton Sokoli

BSc / Shkenca Kompjuterike

Buniamin Memedi

PhD / Pedagogji

Besim Mustafa

PhD / Pedagogji

Agron Krasniqi

MSc / Komunikim

Selim Tahiraj

MSc / Gjuhë Angleze

Albulena Blakaj

PhD / Gjuhë Gjermane

Jan Custers

PhD / Fizioterapi/Pediatri

Jasmin Pekaric

MSc / Fizioterapi

Maaike Angevaren

PhD / Shkenca të rehabilitimit dhe Fizioterapi

Samire Beqaj – Deliu

PhD / Fizioterapi