/dyqani
DYQANI I KOLEGJIT HEIMERER
Student të Kolegjit Heimerer
Tote Bag
Sweatshirt
Bottles
Pins

Veranda D4, Hyrja C dhe D Lagja Kalabri,
(Rruga për Veternik), 10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës

+ (383) 49 947 612

+ (383) 49 947 343

info@kolegji-heimerer.eu