PIK

GJUHË GJERMANE B2

mainuser
Last Update 11 Gusht, 2023
0 already enrolled

About This Course

Në total, më shumë se 40 studentë kanë kryer tashmë një praktikë në Gjermani te një nga partnerët tanë, që zgjat nga 3 deri në 9 muaj.
 • 30 të diplomuar në infermieri janë të punësuar tek partnerët e PIK-ut në Gjermani.
 • Më shumë se 40 studentë kanë kryer tashmë një praktikë në Gjermani te një nga partnerët tanë, që zgjat nga 3 deri në 9 muaj.
 • Aktualisht po shoqërohen rreth 200 studentë në kurset tona të gjermanishtes nga A1 – B2.
 • Ofrimi i seminarëve ekspertësh për mësimet e infermierisë, si stimulim bazal, dokumentacion infermieror, planifikim infermieror

PIK OFRON

 • Mësime teorike dhe praktike nga ekspertë të infermierisë nga Gjermania
 • Kontrata e punës me klinika të njohura gjermane dhe shtëpi pleqsh
 • Njohja e diplomës
 • Vizë pune
 • Ndihma me integrimin në shtetin gjerman

Learning Objectives

To promote an entrepreneurial spirit and to consider the option of setting up a company as an employment opportunity
Development of entrepreneurial skills and use of tools that equip people to work in an entrepreneurial project
Essential knowledge for those interested in managing their own business

Material Includes

 • Videos
 • Booklets

Requirements

 • Passion for entrepreneurship
 • Basic business concepts

Target Audience

 • Nunc pulvinar sapien et ligula ullamcorper malesuada proin
 • Porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent
 • Neque convallis a cras semper auctor. Libero id faucibus nisl tincidunt eget.

Your Instructors

mainuser

0/5
13 Courses
0 Reviews
1 Student
See more

Write a review

course-07
Free
Level
All Levels
Duration 2 hours
Subject
PIK
Language
English German Shqip