MENAXHIM I INSTITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE

mainuser
Last Update 11 Gusht, 2023
0 already enrolled

About This Course

PROGRAMI
2 vite 120 kredi ECTS
Pas studimeve, një i diplomuar i këtij programi do të jetë i/e aftë të kombinojnë njohuritë klinike dhe ato menaxheriale për të transformuar sisteme dhe institucione shëndetësore brenda dhe jashtë shtetit.
PROGRAMI
Programi Master Menaxhim i Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore në Kolegjin Heimerer fokusohet në parimet e nevojshme për të organizuar, menaxhuar dhe vlerësuar në mënyrë efektive shërbimet shëndetësore si në sektorin publik ashtu edhe në atë privat. Ky program, i pari i këtij lloji në rajon, ofron një përgatitje akademike mbi çështjet aktuale në shëndetësi dhe ekspertizën e profesionalizmin e nevojshëm për menaxherë në një mjedis dinamik dhe kompleks në sektorin e shëndetësisë.
Kurrikula vendos përvojën e studentëve në qendër të vëmendjes dhe i përgatit ata për përsosmëri profesionale në menaxhimin e shërbimit shëndetësor. Programi është dizajnuar për të ndihmuar studentët të kuptojnë dhe të hulumtojnë në tërësi sferat që kanë nevojë për përmirësim në sektorin e shëndetësisë në Kosovë. Nëpërmjet hulumtimeve dhe projekteve të tjera akademike, studentëve u jepet mundësia për të krijuar lidhje me kompanitë vendore dhe ndërkombëtare brenda sektorit të shëndetësisë. Pra, programi siguron një lidhje midis botës akademike dhe tregut të punës.
Studentët e këtij programi janë të ekspozuar ndaj leksioneve dhe diskutimeve të udhëhequra nga ligjëruesë akademik ndërkombëtar dhe vendor dhe profesionistë me përvojë në këtë fushë. Sektori shëndetësor i karakterizuar me ndryshime të shpejta kërkon që profesionistët dhe menaxherët në këtë fushë të jenë të gatshëm të marrin vendime kritike në situata shumë të palakmueshme. Programi shqyrton pasojat e ndryshimeve demografike, zhvillimet në teknologjinë mjekësore, dhe presionin për të ulur kostot dhe për të përmirësuar efikasitetin në sektorin e shëndetësisë në kontekstin kombëtar dhe rajonal. Kështu, pas përfundimit të programit, të diplomuarit veçse janë të pajisur me aftësi për të trajtuar sfidat e fushës së shërbimit shëndetësor.

Learning Objectives

To promote an entrepreneurial spirit and to consider the option of setting up a company as an employment opportunity
Development of entrepreneurial skills and use of tools that equip people to work in an entrepreneurial project
Essential knowledge for those interested in managing their own business

Material Includes

 • Videos
 • Booklets

Requirements

 • Passion for entrepreneurship
 • Basic business concepts

Target Audience

 • Nunc pulvinar sapien et ligula ullamcorper malesuada proin
 • Porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent
 • Neque convallis a cras semper auctor. Libero id faucibus nisl tincidunt eget.

Your Instructors

mainuser

0/5
13 Courses
0 Reviews
0 Students
See more

Write a review

menaxhimiinstitucioneve

$1,099.00

Level
All Levels
Duration 8 hours
Language
English German Shqip
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare