ÇFARË ËSHTË INFERMIERIA?

Artikulli i parë

2020 është një mundësi për infermierët të shpjegojnë më mirë atë që bëjnë, të thyejnë mitet rreth infermierisë dhe të avokojnë për investime në këtë profesion të çmuar.

Ky artikull është i pari i një serie artikujsh të përkthyera nga ICN 2020, ku do të flitet për të shpjeguar se çfarë është infermieria, fillimet e saj, mësimet nga themeluesit e infermierisë moderne dhe atributet kryesore të infermierisë që e bëjnë atë të dallojë nga profesionet e tjera të kujdesit shëndetësor.

Qëndroni të gatshëm dhe na ndiqni në këtë maratonë të publikimeve të ICN. Mësoni për rolin e rëndësishëm qe infermierët luajnë në përmirësimin e shëndetit dhe të një bote më të shëndetshme.  

Lexim të mbarë. 

ÇFARË ËSHTË INFERMIERIA