American Advising Center do të mbajë sesion informues në Kolegjin Heimerer

American Advising Center do të mbajë sesion informues në Kolegjin Heimerer

Këtë të hënë, me datë 20 Maj 2019 në ora 14:00 në sallën e Amfiteatrit, American Advising Center do të mbajë një sesion informues 30 minutësh për ata që janë të interesuar për

 për studime në SHBA në nivelin Master apo PhD.

Gjatë takimit do të prezantohen:

  1. Education US – American Advising Center, institucion që ofron informata të sakta për mundësitë e vazhdimit të studimeve në SHBA;
  2. Sistemi i edukimit në Amerikë dhe lidhshmëria me atë të Kosovës;
  3. Procedurat dhe procesi i Aplikimit në Universitete Amerikane;
  4. Testet Standardizuese (iBT-TOEFL, SAT, GRE, GMAT)
  5. Informata shtesë për programe të ndryshme akademike dhe bursa për nxenes dhe studentët  nga Kosova;

AAC do të filloj të ofroj kurse profesionale të gjuhës angleze për drejtimet Biznes, Menaxhment dhe Ekonomi për gjithë ata studentë që duan të vazhdojnë studimet e tyre jashtë vendit në këto fusha, në mënyrë që të jenë sa më të përgatitur në këtë drejtim.