Kualitet Gjerman
10 vjet unik në arsim dhe shëndetësi
Apliko tani
Drejtimet më unike në Kosovë dhe rajon
Apliko tani
MËSO, VËZHGO, PROVO, PËRJETO
Aty ku praktika i jep kuptim teorisë
Apliko tani
Previous
Next

Mirësevini në Kolegjin Heimerer

Kolegji Heimerer, si institucion gjerman, është lider në edukimin e profesionistëve shëndetësor në Kosovë. Fokusi tek përvoja u jep studentëve tanë përparësi në tregun e punës në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Një familje e madhe

Për një komunitet të shëndetshëm

Ne tërheqim studentë të pavarur me vullnet dhe gatishmëri për të bërë ndryshime pozitive në shëndetin e çdo komuniteti.

Një familje e madhe

Çfarë studentët thonë?

Një familje e madhe

Projekte ndërkombetare

Kolegji heimerer është pjesë e shumë projekteve ndërkombëtare të cilat qëllim kryesor kanë avancimin e sistemit shëndetësor dhe arsimor në Kosovë. Projektet e realizuara nga Kolegji Heimerer janë projekte ndërkombëtare shumëvjeçare të mbështetura nga partnerët ndërkombëtarë si Bashkimi Evropian dhe të realizuara në bashkëpunim me partnerët vendor. 

Një familje e madhe

Fakte dhe Shifra

Një familje e madhe

Konferenca dhe Simpoziume

Partnerët në programe shkëmbimi

Një familje e madhe

Na ndiqni